Pieczeń wieprzowa duszona z mlekiem i świeżymi ziołami (Maiale al Latte )

Pieczeń wieprzowa duszona z mlekiem i świeżymi ziołami (Maiale al Latte) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka mleka, sól morska, gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa stojąca ze świeżymi ziołami, Pieczeń wieprzowa duszona w mleku migdałowym, oraz Ragu wieprzowe duszone na mleku ze świeżym Fettuccine.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Rozgrzać olej w szerokim 5-do 6-quart żaroodporne ciężki garnek na średnim ogniu, aż połyskuje, a następnie lekko brązowy pieczeń ze wszystkich stron z jagód jałowca i ziół, 8 do 10 minut w sumie.
Dodać czosnek i posypać pieczoną solą morską i 1/2 łyżeczki pieprzu, następnie gotować, aż czosnek będzie złoty, około 1 minuty.
Wlać wino na pieczeń i energicznie gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Wlać mleko na pieczeń i doprowadzić do gołej gotować.
Przykryć garnek i dusić w piekarniku, obracając pieczone od czasu do czasu, do miękkości (mleko utworzy twaróg), 2 do 2 1/2 godziny.
Przenieść pieczeń do deski rzeźbiarskiej i luźno przykryć. Przecedzić soki przez sito o drobnych oczkach do miski (wyrzucić ciała stałe), rezerwując garnek i odtłuścić tłuszcz. Powrót soki do garnka i gotować, aż aromatyczne i zredukowane do około 2 szklanki. Doprawić solą morską i pieprzem. Pokrój pieczeń i podawaj zwilżoną sokami.
* Jagody jałowca można znaleźć w alejce przypraw w supermarketach.* Wieprzowinę można dusić 1 dzień wcześniej i schłodzić w płynie, odsłonić, aż ostygnie, a następnie przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej, a następnie podgrzać i kontynuować przepis.