Pieczeń w garnku z kminkiem z batatami i pasternakiem
Kminek-Crusted Pot Roast ze słodkimi ziemniakami i pasternakiem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać chuck pieczeń, kawałki papryki, nasiona kminku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kminek i koper włoski pieczona jagnięcina, Tymianek pieczone ziemniaki i pasternak, oraz Pieczone ziemniaki i Pasternak w sosie indyjskim.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połącz pierwsze 5 składników w przyprawie lub młynku do kawy; proces aż drobno zmielone. Wymieszać w 1/2 łyżeczki soli. Lekko płaszcz pieczeń z gotowania sprayu; rub mieszankę przypraw na pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj pieczeń na patelnię i gotować przez 6 protokół, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wyjąć pieczeń z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane.