Pieczeń garnkowa z dynią maślaną, słodkimi ziemniakami i morelami
Przepis pieczeń garnkowa z dyni maślanej, słodkimi ziemniakami i morelami może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 11 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Chanuka. Mieszanka liścia laurowego, moreli, Madery i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Pieczona wieprzowina z ziemniakami i dyni, Pieczony kurczak z ziemniakami i dyni, oraz Bite słodkie ziemniaki i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Posyp mostek solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4
Dodaj mostek do patelni; gotować 5 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 8 minut lub aż rumiane. Wołowina na patelnię.