Pieczarkowy Parmezan

Pieczarkowy Parmezan
Pieczarkowy parmezan może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz parmezan, masło, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 5 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Poduszki Z Pieczarkami I Parmezanem, Parmezan Grzyb Polenta, oraz Risotto Z Pieczarkami Parmezan.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Po obu stronach grzybów skropić 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Grzyby posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Skropić oliwę z oliwek na grillu, aby zapobiec przywieraniu grzybów. Grilluj, aż grzyby zostaną podgrzane i zmiękną, około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
7
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu marinara na dnie 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Umieść grillowane grzyby na szczycie sosu marinara i góry z pozostałym sosem marinara.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Posypać serem i udekorować kawałkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
10
Piec, aż ser się roztopi, a wierzch będzie złoty, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
11
Serw.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn