Pieczarkowy Parmezan
Pieczarkowy parmezan może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz parmezan, masło, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 5 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Poduszki Z Pieczarkami I Parmezanem, Parmezan Grzyb Polenta, oraz Risotto Z Pieczarkami Parmezan.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Po obu stronach grzybów skropić 3 łyżki oliwy z oliwek.
Grzyby posypać solą i pieprzem.
Skropić oliwę z oliwek na grillu, aby zapobiec przywieraniu grzybów. Grilluj, aż grzyby zostaną podgrzane i zmiękną, około 5 minut na stronę.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu marinara na dnie 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia.
Umieść grillowane grzyby na szczycie sosu marinara i góry z pozostałym sosem marinara.
Posypać serem i udekorować kawałkami masła.
Piec, aż ser się roztopi, a wierzch będzie złoty, około 15 minut.