Pieczarkowo-kozie pizze Beszamelowe
Pieczarkowo-kozie pizze Beszamelowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 19g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka gałki muszkatołowej, masła, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Pieczarkowo-kozie pizze Beszamelowe, Mięso Lite: pieczarki, kiełbasa, kozi ser i szczypiorek Grillowana Pizza, oraz Pizze Z Kozim Serem.
Instrukcje
Rozgrzej kamień do pizzy lub obficie naolij dużą blachę do pieczenia. W średnim rondlu roztopić masło na umiarkowanym ogniu. Wymieszać 3 łyżki mąki, aż powstanie pasta. Stopniowo wlać mleko, ubijając, aż będzie gładkie. Doprowadzić sos bchamel na wolnym ogniu na umiarkowanie wysokim ogniu, ubijając stale, aż zgęstnieje, o 4 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, ubijając często, aż nie pozostanie mączny smak, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kozim serem, aż się rozpuści. SOS doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem.
Ciasto do pizzy pokroić na 4 kawałki. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj każdy kawałek na 6-calową rundę. Odkurzyć rundy z mąką i pozostawić do odpoczynku, aż lekko nadmuchane, o 15 protokół.
Tymczasem na dużej patelni podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać zmiażdżony ząbek czosnku i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty, o 2 protokół.
Dodać grzyby, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i rumiane, o 15 protokół. Odrzuć czosnek. Grzyby doprawić solą i pieprzem, wymieszać z liśćmi tymianku.
Rozwałkuj jedną z rund ciasta, aby uformować 9-calową rundę.
Przełożyć do skórki i obrać brzeg ciasta oliwą z oliwek.
Rozłóż 1/3 szklanki bchamelu na ciasto i rozrzuć jedną czwartą grzybów na wierzchu.
Przełożyć na kamień do pizzy i piec około 5 minut, aż brzegi będą chrupiące i bchamel będzie bulgotał.
Przenieść pizzę na powierzchnię roboczą, pokroić w kliny i podawać. Powtórz z pozostałym ciastem i dodatkami.