Pieczarkowe, Kozie Sery I Miętowe Pasztety
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 70 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, liście mięty, Grzybek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne pasztety z marchwi, porów i koziego sera, Greckie placki z zielenią, koperkiem, miętą i fetą, oraz Paszteciki z szynką i serem.
Instrukcje
Wybierz i przygotuj podstawowy przepis na ciasto pikantne. Podziel ciasto na pół, uformuj je na 2 równomiernie wielkości kwadratów o szerokości 5 cali i grubości 3/4 cala. Zawiń je w folię. Ciasto przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę (lub do 2 dni), lub zamrażać do 1 miesiąca.Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj oba kwadraty zimnego, ale nie zamrożonego ciasta osobno, jeden po drugim, na około 11-calowe kwadraty. Następnie przyciąć je czysto na 10-calowy kwadrat.
Każdy 10-calowy kwadrat pokroić w ćwiartki, dając osiem, 5-calowych kwadratowych kawałków ciasta.
Przenieść je do 2 pergaminu wyłożone blachy do pieczenia, 4 do blachy. Przykryj folią i przechowuj w lodówce podczas napełniania.
Piekarnik rozgrzać do 425 stopni, z regałami w górnej i dolnej części.Roztopić masło w średniej wielkości patelni ustawić na średnim ogniu.
Dodać pokrojone grzyby i posypać ½ łyżeczki soli. Gotować, często mieszając, aż grzyby zrezygnują z wilgoci, około 5 minut.
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną i grzyby są dość miękkie, o 5 Więcej minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z miętą i kozim serem, aż grzyby będą dobrze pokryte gęstym kremowym sosem. Odstawić.Wyjmij placki z lodówki. Praca z placem ciasta na miejscu, ułóż kostki mozzarelli, równomiernie rozmieszczone, na środku każdego kwadratu, pozostawiając około 1-calowej granicy dookoła.
Umieść około ¼ szklanki nadzienia grzybowego na górze mozzarelli na każdym z kwadratów. Praca po kolei złożyć wszystkie cztery rogi wokół wypełnienia, tak, że punkty spotykają się w pobliżu centrum ,ale nie dotykać (pozostawić około ¼ cala przestrzeni między nimi). Naciśnij lekko, aby nieco rozprowadzić nadzienie, uważając, aby nie dopuścić do ucieczki. Powtórz z pozostałymi kwadratami nadziewanego ciasta.
Wysmaruj odsłonięte wierzchołki i krawędzie ciasta każdego ciasta ręcznego umyciem jajecznym i posyp koszerną solą.
Piec, obracając arkusze w połowie, aż ciasto będzie złocisto-brązowe i wypełnienie jest ustawione, około 25 do 30 minut. Lekko schłodzić na stojaku z drutu.