Pieczarkowa Pizza z jajkiem przepiórczym
Przepis Pieczarkowa Pizza z jajkiem przepiórczym może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 55 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Ten przepis służy 8. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajka przepiórcze, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Przepiórki z sosem grzybowym, Przepiórki w sosie grzybowym, oraz Przepiórki z sosem grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło na patelni saute i gotować grzyby shiitake i kurki z czosnkiem do miękkości. Podczas gotowania grzybów rozwałkuj ciasto na desce. Grzyby przyprawiamy solą i pieprzem, zdejmujemy z ognia, mieszamy szczypiorkiem i odstawiamy.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Za pomocą noża do kółek Wytnij koła ciasta o średnicy 8 (3 cale) i umieść na blasze do pieczenia. (Można również pokroić na 3 na 3-calowe kwadraty).
Na każdy krąg ciasta ułożyć łyżkę grzybów.
Brzegi ciasta umyć jajkiem.
Piec przez 6 do 8 minut, a następnie wyciągnąć blachę do pieczenia i złamać jajko przepiórki w środku każdej"pizzy"
Piec 8 minut więcej, aż jajko jest gotowane do słonecznej stronie.