Pieczarki pieczone w piecu z czosnkiem i tymiankiem

Pieczarki pieczone w piecu z czosnkiem i tymiankiem
Pieczone w piecu grzyby z czosnkiem i tymiankiem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Udaj się do sklepu i odbierz kura lasu, boczniaki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Zapiekane ziemniaki z szalotką, pieczarkami, pieczonym czosnkiem i tymiankiem, Pieczone grzyby w sosie z rumianego masła, czosnku i tymianku, oraz Grzyby z kasztanami i tymiankiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Grzyby i czosnek połączyć w dużej patelni, dodać oliwę z oliwek i pieprz i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Dodaj gałązki tymianku i piecz w piekarniku, aż złoty kolor będzie brązowy, a cała ciecz odparuje, 25 do 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z Worcestershire, sól, i posiekany tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn