Pieczarki Nadziewane I
Nadziewane pieczarki to może być tylko przystawka, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 9 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 29 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka soli czosnkowej, twarogu, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Stem grzyby. Zarezerwuj 1/3 do 1/2 łodyg i zmiel je.
Ubić serek śmietankowy na gładką masę.
W małej misce połącz mielone łodygi grzybów i mięso krabowe. Wymieszać serek śmietankowy z mieszanką łodygi i małży.
Dodać sól czosnkową i dobrze wymieszać. Nakrętki grzybowe nadziewać mieszanką serową. Ułóż nakrętki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Pieczemy grzyby w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut lub do momentu, gdy mieszanina grzybów i krabów będzie gorąca, a większość płynu z grzybów zgromadzi się na patelni.