Pieczarki faszerowane serem i Chile

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj serów i grzybów nadziewanych Chile. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 228 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, pieprz jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tacos Nadziewane Serem Z Grilla, Papryka Faszerowana Serem: Chile Rellenos, oraz Trzy Serowe Pieczarki Nadziewane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Pokryj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Usunąć łodygi z grzybów i grubo posiekać. Zeskrobać skrzela od spodu pokryw grzybowych za pomocą łyżki; wyrzucić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać masło, połowa szalotki, poblano i czosnek i gotować, mieszając, aż poblano jest miękka, o 4 protokół.
Dodać łodygi grzyba i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 3 protokół. Wymieszać 1/4 szklanki kiełków pszenicy i gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia, wymieszać natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem.
Nakrętki grzybowe przełożyć jedną czwartą mieszanki mozzarelli i poblano i ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia.
Posypać 1 łyżką kiełków pszenicy i obficie spryskać sprayem do gotowania.
Piec, aż grzyby będą miękkie, a kiełki pszenicy będą złote, około 20 minut. Top z kwaśną śmietaną, jalapeno i pozostałe szalotki.