Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Krab nadziewane grzyby spróbować. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 42 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli masz masło, mięso krabowe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Faszerowane pieczarki z krabem, Pieczarki Faszerowane Krabem, oraz Pieczarki Faszerowane Krabami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posiekaj łodygi grzybów. Masło 13" X9 " patelnia do pieczenia za pomocą jednej łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
Na przygotowanej patelni umieścić kapsle grzybowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Roztopić pozostałe masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj posiekane łodygi, cebula, owoce morza przyprawy, sól i pieprz; gotować, często mieszając, 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców Morza
Sól I Pieprz
Cebula
5
Połącz mięso krabowe, jajko i bułkę tartą w dużej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Crabmeat
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Dodać mieszankę grzybową i 2 łyżki sera, dobrze mieszając. Łyżkę, napełniając równomiernie, w kapsle grzybowe; posypać pozostałym serem.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.