Pieczarki Faszerowane Boczkiem
Boczek nadziewane grzyby może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. 57 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, oliwek, grzybów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Boczkiem, Papryka faszerowana boczkiem i pieczarkami, oraz Pieczarki Faszerowane Boczkiem I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Przenieść plastry boczku do ręczników papierowych, zastrzegając kapie z boczku na patelni. Pokruszyć boczek po ostygnięciu.
Usunąć łodygi z grzybów i odstawić na bok.
Ułożyć grzyby, wydrążone boki do góry, na blasze do pieczenia; umyć wnętrze roztopionym masłem.
Posiekać łodygi grzybów; gotować i wymieszać posiekane łodygi, czarne oliwki, zielona cebula, i pokruszony boczek w boczku Kapi na średnim ogniu, aż łodygi grzybów uwalniają swój płyn, o 5 protokół.
Dodać czosnek, sól, pieprz czarny, i pieprz cayenne; wymieszać do herbu.
Przechyl patelnię lekko; przenieść mieszankę warzyw-boczek na jedną stronę, dzięki czemu kapie z boczku do basenu na drugą stronę.
Mąkę wymieszać z boczkiem, aż będzie gładka i podobna do pasty; powoli mieszać z mlekiem, aż sos będzie gładki.
Do sosu wymieszać mieszankę warzywno-boczkową.
Dodać amerykański ser i parmezan; gotować i mieszać, aż ser topi się, o 5 protokół. Łyżka nadziewana do kapsli grzybowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby będą miękkie i nadzienie lekko rumiane, około 20 minut.
Grzyby wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić na półmisku przez 2 minuty przed podaniem.