Pieczarki Faszerowane Boczkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać boczek nadziewane grzyby spróbować. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 164 kalorie, 13g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, bourbon, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grzyby Nadziewane Boczkiem Kanadyjskim, Pieczarki faszerowane boczkiem i ricottą, oraz Papryka faszerowana boczkiem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia obramowane blachy do pieczenia z folią aluminiową.
Na dużej patelni, gotować cebulę i boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usunąć mieszaninę z patelni i odstawić. W tej samej patelni, dodać bourbon i ser śmietankowy i stale mieszać, aż ser topi się i miesza się z bourbonem.
Dodać mieszaninę cebuli i boczku z powrotem na patelni i wymieszać.
Dodać bułkę tartą, sól i pieprz i wymieszać.
Łyżkę mieszanki do czapek grzybowych i umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec, aż grzyby będą miękkie, 25 do 35 protokół. Na wierzch polać parmezanem i włożyć z powrotem do piekarnika, aby ser się rozpuścił.
Wyjąć z piekarnika i podawać.