Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać łososia Paella Piec spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 446 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.05 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, rosół z kurczaka, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Opakowania Foliowe Paella Z Grillowanego Łososia, Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), oraz Paella kubańska: Paella Cubana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W naczyniu do pieczenia umieść ryż, cebulę, paprykę, skórkę cytrynową, 1/2 łyżeczki soli i szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Skórka Z Cytryny
Szafran
Cebula
Ryż
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Bulion z kurczaka podgrzać do wrzenia. Bulion wymieszać z mieszanką ryżową. Ułóż plastry kielbasa na ryżu. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Kielbasa
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
4
Piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Ułóż łososia na ryżu; filety posmaruj olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
łosoś
Ryż
6
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
7
Piec 20-25 minut dłużej lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkami widelcem, ryż będzie miękki i bulion zostanie wchłonięty.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.