Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym

Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym
Pie-o-Neer krem kokosowy ciasto bezowe jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 265 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skrobi kukurydzianej, wanilia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym.

Instrukcje

1
Widelcem, nakłuć dno i boki niepakowanego ciasta na patelni w odstępach około 1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375 do złotego koloru, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ostudzić na stojaku.
4
Kokosa rozsypać na dnie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
W 2-do 3-quart patelni, wymieszać 1 szklankę cukru, 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej, mleko, i żółtka jaj, aż dobrze wymieszać. Mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
7
Zalać kokosem w skorupce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
W małej misce wymieszaj pozostałą 1/3 szklanki cukru i 1 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
W głębokiej misce, z mikserem na dużej prędkości (użyj mocowania trzepaczki, jeśli jest dostępny), ubić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól do bardzo spienionej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodać mieszankę cukrowo-skrobi, 1 łyżkę stołową co 30 sekund i dalej ubijać, aż beza utrzyma sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
11
Łyżka bezy na gorące ciasto nadzienie. Szpatułką rozprowadzić bezę równomiernie na brzeg skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
12
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 325, aż beza będzie lekko rumiana, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Niech ciasto ostygnie na stojaku około 3 godzin.
14
Pokroić w kliny i podawać, lub odwrócić dużą miskę na ciasto (nie powinno dotykać bezy) i schłodzić do 1 dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn