Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym

Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym
Pie-o-Neer krem kokosowy ciasto bezowe jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 265 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skrobi kukurydzianej, wanilia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym.

Instrukcje

1
Widelcem, nakłuć dno i boki niepakowanego ciasta na patelni w odstępach około 1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375 do złotego koloru, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ostudzić na stojaku.
4
Kokosa rozsypać na dnie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
W 2-do 3-quart patelni, wymieszać 1 szklankę cukru, 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej, mleko, i żółtka jaj, aż dobrze wymieszać. Mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
7
Zalać kokosem w skorupce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
W małej misce wymieszaj pozostałą 1/3 szklanki cukru i 1 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
W głębokiej misce, z mikserem na dużej prędkości (użyj mocowania trzepaczki, jeśli jest dostępny), ubić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól do bardzo spienionej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać mieszankę cukrowo-skrobi, 1 łyżkę stołową co 30 sekund i dalej ubijać, aż beza utrzyma sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
11
Łyżka bezy na gorące ciasto nadzienie. Szpatułką rozprowadzić bezę równomiernie na brzeg skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
12
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 325, aż beza będzie lekko rumiana, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Niech ciasto ostygnie na stojaku około 3 godzin.
14
Pokroić w kliny i podawać, lub odwrócić dużą miskę na ciasto (nie powinno dotykać bezy) i schłodzić do 1 dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn