Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym

Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym
Pie-o-Neer krem kokosowy ciasto bezowe jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 265 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skrobi kukurydzianej, wanilia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym.

Instrukcje

1
Widelcem, nakłuć dno i boki niepakowanego ciasta na patelni w odstępach około 1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375 do złotego koloru, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Ostudzić na stojaku.
4
Kokosa rozsypać na dnie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
W 2-do 3-quart patelni, wymieszać 1 szklankę cukru, 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej, mleko, i żółtka jaj, aż dobrze wymieszać. Mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
7
Zalać kokosem w skorupce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
8
W małej misce wymieszaj pozostałą 1/3 szklanki cukru i 1 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
W głębokiej misce, z mikserem na dużej prędkości (użyj mocowania trzepaczki, jeśli jest dostępny), ubić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól do bardzo spienionej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Dodać mieszankę cukrowo-skrobi, 1 łyżkę stołową co 30 sekund i dalej ubijać, aż beza utrzyma sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
11
Łyżka bezy na gorące ciasto nadzienie. Szpatułką rozprowadzić bezę równomiernie na brzeg skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
12
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 325, aż beza będzie lekko rumiana, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
13
Niech ciasto ostygnie na stojaku około 3 godzin.
14
Pokroić w kliny i podawać, lub odwrócić dużą miskę na ciasto (nie powinno dotykać bezy) i schłodzić do 1 dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn