Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym
Pie-o-Neer krem kokosowy ciasto bezowe jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 265 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skrobi kukurydzianej, wanilia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Pie-O-Neer Ciasto Bezowe Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Ciasto Z Kremem Kokosowym.
Instrukcje
Widelcem, nakłuć dno i boki niepakowanego ciasta na patelni w odstępach około 1 cala.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375 do złotego koloru, 15 do 20 minut.
Kokosa rozsypać na dnie ciasta.
W 2-do 3-quart patelni, wymieszać 1 szklankę cukru, 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej, mleko, i żółtka jaj, aż dobrze wymieszać. Mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, 10 do 15 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Zalać kokosem w skorupce.
W małej misce wymieszaj pozostałą 1/3 szklanki cukru i 1 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej.
W głębokiej misce, z mikserem na dużej prędkości (użyj mocowania trzepaczki, jeśli jest dostępny), ubić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól do bardzo spienionej.
Dodać mieszankę cukrowo-skrobi, 1 łyżkę stołową co 30 sekund i dalej ubijać, aż beza utrzyma sztywne, błyszczące szczyty.
Łyżka bezy na gorące ciasto nadzienie. Szpatułką rozprowadzić bezę równomiernie na brzeg skorupy ciasta.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 325, aż beza będzie lekko rumiana, 15 do 20 minut.
Niech ciasto ostygnie na stojaku około 3 godzin.
Pokroić w kliny i podawać, lub odwrócić dużą miskę na ciasto (nie powinno dotykać bezy) i schłodzić do 1 dnia.