Pie Crust II
Pie Crust II może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji crust. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 626 kalorii, 18g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, smalec, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Maślana Skórka z mąki kukurydzianej (pojedyncza skórka).
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę i sól.
Pokroić w smalec, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wymieszaj sodę cytrynowo-limonkową, aż mieszanina utworzy kulkę. Ciasto podzielić na ćwiartki i uformować w kulki. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.