Pico de Gallo

Pico de Gallo
Pico de Gallo jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 124 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz pomidory romskie, sól, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pico De Gallo, Pico de Gallo, oraz Pico De Gallo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać.
2
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę, aby wymieszać smaki.
3
Podawać z Enchiladas lub posiekaną wołowiną Chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili Con CarneChili Con Carne

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia24
Magazyn