Picadillo (Cuban Beef Hash)
Picadillo (Cuban beef Hash) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i דל פחמימות,zny przepis ma 664 kalorie, 42g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz solankę ze słoika z oliwkami, mieloną wołowinę, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Łatwa Kubańska Wołowina Picadillo, Picadillo Cubano (Kubańskie Danie Z Mielonej Wołowiny), oraz Słodkie ziemniaki z wołowiną po Kubańsku Picadillo.
Instrukcje
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Dodać wołowinę i czosnek; gotować i mieszać, aż wołowina będzie krucha i nie będzie już różowy.
Ugotowaną wołowinę umieścić w sitku siatkowym, aby odsączyć tłuszcz.
Powrót wołowiny na patelnię i dodać sos pomidorowy, zielone oliwki, i solanka z oliwek. Doprawić solą czosnkową, czosnkiem w proszku, przyprawą adobo i pieprzem. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, mieszając od czasu do czasu.