Pianki Kool-Aid

Pianki Kool-Aid
Pianki Kool-Aid mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 116 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, syrop kukurydziany, sproszkowana żelatyna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 58 powiedziało, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pianki Kool-Aid, Kool-Aidâ® Invisible Kool Pops, oraz Ciasto Kool-Aid dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko pokryć patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Ubij razem mieszankę Kool-Aid, zimną wodę i żelatynę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Niech zmięknie na 5 minut.
4
W średnim rondlu wymieszać cukier, 1/4 szklanki syropu kukurydzianego, wodę i sól. Doprowadzić syrop do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż osiągnie 116°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Pozostałą 1/4 szklanki syropu kukurydzianego wlać do miski miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Podgrzać żelatynę w wysokiej temperaturze, aż do całkowitego rozpuszczenia, około 30 sekund i wlać do miski miksera. Ustaw mikser na niski i utrzymuj go w ruchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
MikrofalówkaMikrofalówka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Gdy syrop osiągnie 116°, powoli wlej go do miski miksera. Zwiększ prędkość do średniej i beat przez 5 minut. Zwiększ do średniej wysokości i beat przez 5 Więcej minut. Pokonać na najwyższym ustawieniu przez 1 do 2 minut więcej. Gotowa pianka zostanie potrojona w objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wlać go do przygotowanej patelni, za pomocą przesuniętej szpatułki, aby wygładzić go w rogach. Przesiać powłokę obficie nad wierzchem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
PatelniaPatelnia
8
Pozostawić na 6 godzin w chłodnym, suchym miejscu.
9
Użyj noża, aby poluzować piankę z krawędzi patelni. Odwróć płytę na pokrytą powłoką powierzchnię roboczą i odkurz ją większą powłoką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
10
Pokroić w kształty i zanurzyć lepkie krawędzie w Pop skały lub więcej powłoki, wklepując nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
1
Jak najbliżej czasu na przekąskę, zwijaj malwy w Pop Rocks, aby pękały, gdy je podasz!
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
2
Przedruk za zgodą Marshmallow Madness! autor: Shauna Sever, © 2012 Quirk Books
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
3
Shauna Sever pisze popularny blog pieczenia Piece of Cake i jest gospodarzem i reporterem telewizji związanej z jedzeniem. Prowadzi również
4
Wyprzedaż Wypieków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piekarnia-catering deserowy w San Francisco, gdzie mieszka z mężem i córką.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn