Pianki Kool-Aid
Pianki Kool-Aid mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 116 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, syrop kukurydziany, sproszkowana żelatyna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 58 powiedziało, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pianki Kool-Aid, Kool-Aidâ® Invisible Kool Pops, oraz Ciasto Kool-Aid dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko pokryć patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Ubij razem mieszankę Kool-Aid, zimną wodę i żelatynę w małej misce.
Niech zmięknie na 5 minut.
W średnim rondlu wymieszać cukier, 1/4 szklanki syropu kukurydzianego, wodę i sól. Doprowadzić syrop do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż osiągnie 116°.
Pozostałą 1/4 szklanki syropu kukurydzianego wlać do miski miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Podgrzać żelatynę w wysokiej temperaturze, aż do całkowitego rozpuszczenia, około 30 sekund i wlać do miski miksera. Ustaw mikser na niski i utrzymuj go w ruchu.
Gdy syrop osiągnie 116°, powoli wlej go do miski miksera. Zwiększ prędkość do średniej i beat przez 5 minut. Zwiększ do średniej wysokości i beat przez 5 Więcej minut. Pokonać na najwyższym ustawieniu przez 1 do 2 minut więcej. Gotowa pianka zostanie potrojona w objętości.
Wlać go do przygotowanej patelni, za pomocą przesuniętej szpatułki, aby wygładzić go w rogach. Przesiać powłokę obficie nad wierzchem.
Pozostawić na 6 godzin w chłodnym, suchym miejscu.
Użyj noża, aby poluzować piankę z krawędzi patelni. Odwróć płytę na pokrytą powłoką powierzchnię roboczą i odkurz ją większą powłoką.
Pokroić w kształty i zanurzyć lepkie krawędzie w Pop skały lub więcej powłoki, wklepując nadmiar.
Jak najbliżej czasu na przekąskę, zwijaj malwy w Pop Rocks, aby pękały, gdy je podasz!
Przedruk za zgodą Marshmallow Madness! autor: Shauna Sever, © 2012 Quirk Books
Shauna Sever pisze popularny blog pieczenia Piece of Cake i jest gospodarzem i reporterem telewizji związanej z jedzeniem. Prowadzi również
Piekarnia-catering deserowy w San Francisco, gdzie mieszka z mężem i córką.