Pho może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.31 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, miętę, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 41 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron.
Instrukcje
1
Przynieś duży garnek wody do wrzenia (dla kroku 3).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozgrzać olej w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj imbir i cebulę; smażyć 3 protokół lub do lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj bulion, anyż, goździki i cynamon; doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do duszenia. Gotować 15 minut. Odcedzić bulion do miski; wyrzucić ciała stałe. Na patelnię wrzucić bulion, wymieszać z sosem rybnym i cukrem; doprawić czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Sos Rybny
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Wyjąć stek z zamrażarki, połówki wzdłuż, i pokroić cienko w poprzek ziarna; ułożyć surowe plastry na makaron. Bulion z kadzi do misek (wrzący bulion ugotuje stek).
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.