Pho
Pho może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.31 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, miętę, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 41 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do wrzenia (dla kroku 3).
Rozgrzać olej w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj imbir i cebulę; smażyć 3 protokół lub do lekko zwęglone.
Dodaj bulion, anyż, goździki i cynamon; doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do duszenia. Gotować 15 minut. Odcedzić bulion do miski; wyrzucić ciała stałe. Na patelnię wrzucić bulion, wymieszać z sosem rybnym i cukrem; doprawić czarnym pieprzem.
Umieścić stek w zamrażarce na 15 minut do firmy do krojenia. Makaron moczyć w gorącej wodzie w dużej misce przez 20 minut lub do miękkości.
Dodać makaron do wrzącej wody; gotować 30 sekund.
Odcedzić i podzielić makaron między 6 głębokich misek zupy. Powrót bulion do wrzenia.
Wyjąć stek z zamrażarki, połówki wzdłuż, i pokroić cienko w poprzek ziarna; ułożyć surowe plastry na makaron. Bulion z kadzi do misek (wrzący bulion ugotuje stek).
Ułóż szalotki, mięta, kiełki fasoli i chili na dużym talerzu.
Podawać zupę z talerzem na boku.