Pfeffernuesse IV
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Pfeffernuesse IV. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 60. Za 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką mąkę, mielony cynamon, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 godzin. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 10%. Spróbuj Pfeffernuesse Cookies, Glazed Pfeffernuesse, oraz Pfeffernuesse (Piernik Pieprzowy) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki, gałkę muszkatołową i ziele angielskie. W średnim rondlu na średnim ogniu połącz melasę i masło.
Podgrzewaj, od czasu do czasu mieszając, aż masło się rozpuści.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Gdy mieszanina ostygnie, ubij jajka. Wymieszaj mieszankę melasy z suchymi składnikami, aż do równomiernego wymieszania. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 3 do 4 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj arkusze ciastek.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki i umieść je w odległości 2 cali od siebie na arkuszach ciastek.
Piecz przez 12 do 14 minut w nagrzanym piekarniku lub do twardości. Gdy ciasteczka są jeszcze ciepłe, wrzuć je do torebki z cukrem cukierniczym i wrzuć do płaszcza. Po ostygnięciu ponownie wymieszaj z cukrem.