Pełnoziarniste Penne z Radicchio, dyni i serem Parmigiano-Reggiano

Pełnoziarniste Penne z Radicchio, dyni i serem Parmigiano-Reggiano
Pełnoziarniste Penne z Radicchio, dyni i serem Parmigiano-Reggiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Mieszanka cebuli, ser parmigiano-reggiano, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Spróbuj Rozdrobniony Radicchio z Parmigiano-Reggiano, Sałatka makaronowa Penne z ogolonym Parmigiano-Reggiano, oraz Mini Penne ze słodką papryką i Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Na dużej patelni, gotować cebulę w oliwie z oliwek przez 3-4 minut lub do przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj squash i saute przez 4-5 minut, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Dodać radicchio, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż zwiędną i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
5
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, odcedzić i wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Zdjąć z ognia i dodać ser Parmigiano-Reggiano. Wymieszać, aby połączyć i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn