Pełnoziarniste Batony Marshmallow Crispy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pełnoziarniste batony Crispy spróbować. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 184 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, żurawinę, wieloziarniste płatki zbożowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pełnoziarniste Batony Marshmallow Crispy, Podwójne Czekoladowe Batoniki Z Pianką, oraz Batoniki Chrupiące Z Czekoladą I Kokosem (Bez Prawoślazu).
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na małym ogniu.
Dodać Pianki i gotować, stale mieszając, 4 do 5 minut lub do stopienia i gładkie.
Wymieszać z płatków zbożowych i 1 szklanka żurawiny, aż dobrze pokryte.
Naciśnij mieszaninę do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania. Pozostałą 1/4 szklanki żurawiny posiekać i posypać wierzchem.
Odstawić 10 do 15 minut lub do firmy.
Umieść 1/3 szklanki połówek orzechów pekan, posiekanych, w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec w 350 przez 8 do 9 protokół lub do tosty, mieszając raz po 5 protokół. Przygotować pełnoziarniste batony Marshmallow chrupiące zgodnie z kierunkiem przez mieszaninę krok naciśnij zgodnie z kierunkiem do naczynia do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Posypać prażonymi orzechami pekan i 1 łyżeczką. zmielony cynamon. Postępuj zgodnie z przepisem.
Na baton: kalorie 142; tłuszcz 9g (sat 1g, mono 9g, Poli 4g); białko 7g; węglowodany 9g; błonnik 9g; Chol 4mg; żelazo 7MG; sód 22mg; Calc 10mg.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Kashi GOLEAN Crunch! płatki.