Petits Fours

Petits Fours
Petits Fours może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 2 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 42 i kosztuje 33 grosze za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, barwniki barwników spożywczych, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Petits Fours, Petits Fours, oraz Apricot Petits Fours dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż kostki ciasta funta w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Zamrażać aż do uzyskania jędrności, 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
W górnej części podwójnego kotła rozpuścić żelatynę w 2/3 szklanki zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Dodaj białko jaja i syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4
Trzepaczka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Dodać cukier cukierniczy i ubijać do dobrze wymieszanego i niezbyt gęstego. Gdy mieszanina osiągnie 110 stopni F. (ciepły w dotyku) podzielić lukier między kilka misek i dodać swój preferowany barwnik żywności do każdej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czosnek, 2 Rozgniecione, 1 Cały OdłożonyCzosnek, 2 Rozgniecione, 1 Cały Odłożony
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dobrze wymieszać.
7
Blacha do pieczenia linii z papieru woskowanego. Z 2 szaszłyki dla każdego koloru, wsadź kostki ciasta w kolorowe lukier i całkowicie przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Umieść na woskowanym papierze do wyschnięcia. Zrób to dla pozostałych kostek. Po całkowitym wyschnięciu umieść kroplę barwnika spożywczego na każdej kostce i posyp jadalnym złotem do projektowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Złoto JadalneZłoto Jadalne
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Magazyn