Petits Fours
Petits Fours może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 2 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 42 i kosztuje 33 grosze za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, barwniki barwników spożywczych, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Petits Fours, Petits Fours, oraz Apricot Petits Fours dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kostki ciasta funta w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Zamrażać aż do uzyskania jędrności, 4 godziny lub przez noc.
W górnej części podwójnego kotła rozpuścić żelatynę w 2/3 szklanki zimnej wody.
Dodaj białko jaja i syrop kukurydziany.
Dodać cukier cukierniczy i ubijać do dobrze wymieszanego i niezbyt gęstego. Gdy mieszanina osiągnie 110 stopni F. (ciepły w dotyku) podzielić lukier między kilka misek i dodać swój preferowany barwnik żywności do każdej miski.
Blacha do pieczenia linii z papieru woskowanego. Z 2 szaszłyki dla każdego koloru, wsadź kostki ciasta w kolorowe lukier i całkowicie przykryj.
Umieść na woskowanym papierze do wyschnięcia. Zrób to dla pozostałych kostek. Po całkowitym wyschnięciu umieść kroplę barwnika spożywczego na każdej kostce i posyp jadalnym złotem do projektowania.