Pete ' s może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz małe warzywa, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pete ' s, Pete ' s Burger, oraz Texas Pete Vinaigrette.
Instrukcje
1
Ocet i oliwę ubić w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Pokrój focaccię na 4 równe kawałki; następnie pokrój każdy kawałek poziomo na kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Focaccia
3
Rozprowadzić część musztardy Dijon na ściętej stronie dolnej połowy każdej focaccii. Wierzch chleba równomiernie z indykiem, papryką, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Udziec Jagnięcy Z Kością
Focaccia
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Dodaj mozzarellę i zieleninę dla niemowląt, i skropić opatrunek balsamiczny na wierzchu. Górną połowę każdej focaccii posmaruj majonezem czosnkowym z limonki i umieść na zieleni, aby zakończyć kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aioli
Zieloni
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Focaccia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5
Blaty i spody każdej kanapki posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6
Podgrzej prasę kanapkową lub użyj żeliwnych patelni i cegieł pokrytych folią aluminiową, aby nacisnąć kanapki. Kanapki gotować partiami, w razie potrzeby, aż ser topi się i chleb jest tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Panini
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Serw.
8
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
9
Wyposażenie specjalne: garnek o głębokim dnie do smażenia indyka
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Czosnek, zioła, skórkę z cytryny, sól i pieprz przetwarzać w maszynce wyposażonej w metalowe ostrze, aż grubo zmielone. Masuj masą obficie pierś indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Srebrne Nonpareile
1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
11
Zwiń pierś indyka w kompaktowy kształt, obracając mniejszy koniec piersi pod spodem. Owinąć szczelnie w 3 warstwy wytrzymałej folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Drażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
12
Napełnij głęboki, ciężki garnek 2/3 pełny olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Podgrzać na średniej wysokości, aż termometr głębokiego smażenia odczyta 350 stopni F. smażyć pierś indyka, owiniętą w folię, przez 35 minut lub 12 minut na Funt. Ostrożnie wyjąć indyka z oleju i odstawić, zawinięty w folię, do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce indyka na tyle twarde, aby cienko pokroić, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
14
Jajko, musztardę, czosnek i sok z limonki wrzucić do robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Po uruchomieniu maszyny dodaj olej w stałym strumieniu, aż mieszanina będzie blada i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pomarańcza, Skórka
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
15
Przenieść majonez do miski, wymieszać ze skórką, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki