Pesto Ze Szparagów

Pesto Ze Szparagów
Pesto ze szparagów może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 56 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 95 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szparagów, soli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Surowe Pesto Ze Szparagów, Pesto Szparagi, oraz Makaron Ze Szparagowym Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów. Szparagi gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 3 do 4 minut lub do chrupiące-miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
2
Szparagi zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Grubo posiekać szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
3
Proces szparagi, ser, i pozostałe składniki w robocie kuchennym 30 sekund do 1 minuty lub do gładkiej, zatrzymując się, aby zeskrobać w dół boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia8
Magazyn