Pesto z kolendry i mięty

Pesto z kolendry i mięty
Pesto z kolendry i mięty to bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 361 kalorii, 5G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, miętę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chutney z kolendry miętowej, jak zrobić chutney z kolendry miętowej, kolendra miętowa raita, jak zrobić kolendrę miętową raita, oraz Tagliatelle z Pesto z kolendry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i zmiksuj na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj więcej lub mniej oliwy z oliwek, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia44
Magazyn