Pesto Z Kolendry
Need a bezglutenowa, bezmleczna, paleolityczna i lacto ovo przyprawa wegetariańska? Pesto kolendra może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. 454 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka kolendry, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Spróbuj TILAPIA z PESTO z kolendry (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO), Cilantro Pesto & Cilantro Yogurt Sauce, oraz Pesto Z Kolendry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać małą patelnię na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj blanszowane migdały w jednej warstwie. Wymieszać drewnianą łyżką. Gdy migdały będą pachnące i zaczną brązowieć, usuń je z patelni.
W robocie kuchennym, puls kolendry, migdały, cebula, chile, i sól, aż dobrze wymieszane.
Powoli dodawać olej: po uruchomieniu robota kuchennego powoli dodawać oliwę w stałym strumieniu.
Dodaj więcej oleju w razie potrzeby.
Czego nie użyjesz, możesz zamrozić. Ułóż tacę na kostki lodu folią i wypełnij poszczególne przestrzenie kostek pesto. Zamrozić i wyjąć z tacy na lód, włożyć do zamkniętej torby zamrażarki do wykorzystania w przyszłości.