Pesto Z Kalafiora I Grochu

Pesto Z Kalafiora I Grochu
Kalafior & groch Pesto może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis z pomidorów konserwowych ma 103 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, bazylią, groszkiem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sałatka Z Zimnego Groszku, Cytrynowe Pesto Kalafior Ryż, oraz Ryż kalafiorowy Pesto z łososiem.

Instrukcje

1
Kalafior pokroić na różyczki i obrać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2
Pop wszystkie składniki w blenderze i whizz aż pesto jest aksamitnie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Posmakuj i sprawdź przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4
Podawać na gorącym makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Rozłóż na tosty bruschetta, panini lub ciabatta i zwieńczona sałatką lub warzywami i feta lub świeża mleczna mozzarella. Alternatywnie, dodać więcej oliwy z oliwek i użyć jako sos sałatkowy.uwagi: jeśli wolisz grubsze pesto, zatrzymaj mieszanie, gdy osiągnie żądaną grubość.Możesz również dodać trochę startego parmezanu dla dodatkowego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
CiabattaCiabatta
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn