Pesto w stylu Texas z polędwicą wieprzową i hiszpańskim ryżem

Pesto w stylu Texas z polędwicą wieprzową i hiszpańskim ryżem
Przepis w stylu Texas Pesto z polędwicą wieprzową i hiszpańskim ryżem jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1052 kalorie. Na 4,27 zł za porcję, dostajesz przyprawę, która serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ryż Hiszpański W Stylu Teksańskim, Polędwiczki Wieprzowe Po Hiszpańsku, oraz Ryż i fasola po hiszpańsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj pesto, łącząc wszystkie składniki w robocie kuchennym i dobrze mieszając. Odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Aby przygotować hiszpański ryż, podgrzej oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Podsmażyć cebulę, papryka, i czosnek, i gotować przez około 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj wywar z kurczaka i ryż do garnka i delikatnie wymieszaj. Doprowadzić płyn do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Na gorącej patelni, sear wszystkie polędwiczki wieprzowe do uszczelnienia w sokach i zakończyć gotowanie w piekarniku przez 30 do 45 protokół. Gdy jest gotowy, pokroić na ziarno mięsa i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Na talerz, umieścić łyżkę ryżu na talerzu, top z plastrami polędwicy wieprzowej, i skropić niektóre pesto na wierzchu wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Groszek Goya®Groszek Goya®
8
Dekoruj kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn