Pesto-Kubki Z Kozim Serem

Pesto-Kubki Z Kozim Serem
Pesto-kozie sery kubki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,45 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pesto bazyliowe, muszle ciasta, ozdoby: pomidory i orzeszki piniowe oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Kubki Do Sałaty Z Kozim Serem, Bruschetta-Kubki Z Kozim Serem, oraz Prosciutto filiżanki z musem z koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić muszle w płytkiej patelni. Ser kozi podzielić równomiernie między skorupki, naciskając delikatnie, aby wypełnić dno każdej z nich. Łyżka 1 łyżeczka pesto bazylii do każdej skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pesto BazyliowePesto Bazyliowe
Ser KoziSer Kozi
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Piec w temperaturze 350 przez 4 do 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Dekorować, w razie potrzeby.
4
Uwaga: do celów testowych użyliśmy chrupiących muszli Siljans Croustades.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn