Pesto-Chicken Manicotti
Pesto-Chicken Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ser mozzarella, muszle makaronu manicotti i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto Szpinakowe Manicotti, Czytnik: Manicotti z pesto nerkowca Cheeze, oraz Bakłażan Manicotti z kremowym nadzieniem Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w średniej misce, wymieszać sos do makaronu, wody i czosnku w proszku. W ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia, rozprowadzić około jednej trzeciej (1 szklanka) mieszaniny sosu makaronowego.
W średniej misce posypać kurczaka przyprawami włoskimi. Wrzuć kurczaka do niegotowanych muszli manicotti.
W naczyniu do pieczenia umieścić skorupki na sosie makaronowym.
Pozostałą mieszaninę sosu makaronowego równomiernie wlać na muszle, całkowicie pokrywając.
Piec 45 do 50 minut lub do skorupki są miękkie.
Piec 2 do 4 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.