Amarillo Ceviche Mixto

Amarillo Ceviche Mixto
Amarillo Ceviche Mixto może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Na $2.0 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 88 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, szczypiorku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cubano Mixto, Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych).

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki sosu w blenderze lub robocie kuchennym i przecier do uzyskania gładkiej konsystencji. W niereaktywnej misce, wymieszać sos, krewetki, ośmiornica, przegrzebki, pomidor, papryka, szczypiorek, i zielona cebula. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Przed podaniem udekoruj posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
PaprykaPapryka
KolendraKolendra
PrzegrzebkiPrzegrzebki
OśmiornicaOśmiornica
SzczypiorekSzczypiorek
KrewetkiKrewetki
PomidorPomidor
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Aji amarillo to ostry peruwiański żółty pieprz. Najczęściej spotykany jako pasta w słoikach na rynkach Ameryki Południowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Aji AmarilloAji Amarillo
2
Z Wielkiej Książki Ceviche, poprawionej przez Douglasa Rodrigueza z Laurą Zimmerman. Copyright © 2003, 2010 by Douglas Rodriguez. Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn