Pestki Dyni Kruche
Pestki dyni kruche może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, syrop kukurydziany, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Puddingi z dyni na parze z twardym sosem z rumu Tennessee i kruchymi pestkami dyni, Pestki Dyni Kruche, oraz Pestki Dyni Cynamonowej Kruche.
Instrukcje
Spryskaj wyłożoną pergaminem arkusz pieczenia sprayem zapobiegającym przywieraniu; setaside. Doprowadzić cukier, syrop kukurydziany i 3 łyżki wody do wrzenia wśredni rondel na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia. Dopasuj rondel z termometrem i gotuj, aż termometr zarejestruje 143°, 3-4 minuty.
Wymieszać w pestkach dyni, masło, i sól koszerna i gotować, mieszając często, aż bladobrązowyi termometr rejestratory305°F, 3-4 minut.
Wymieszaj sodę oczyszczoną i cynnamon (mieszanka będzie bąbelkowato), a następnie natychmiast nałóż karmel na arkusz przygotowawczy. Za pomocą żaroodpornegopatula, szybko rozprowadzić ispryskać solą morską; ostudzić.Złamać kruche na kawałki.
DO AHEAD: kruchy puszka być wykonane 1 tydzień do przodu. Magazyn szczelne, warstwowe między arkusze papieru pergaminowego, w temperaturze pokojowej.