Perskie Ciasto Miłosne
Perski miłość ciasto może być tylko deser szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Ten przepis służy 8. Przynosi ci to Epikurious. Przepis ten zachwycił 839 osób. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kardamonu, ciężką śmietanę do ubijania, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Perskie Ciasto Miłosne, Perska Herbata Miłości, oraz Love Week: we Love ... graham Sweet Potato Cupcakes.
Instrukcje
Białka ubić w miseczce do spienienia. Używając pędzla do ciast, posmaruj płatki róży z obu stron białkami; posyp obie strony cukrem. Suszyć na stojaku zapobiegającym przywieraniu co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło dwie patelnie o średnicy 8 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala. Linia Pan DNA z pergaminem; pergamin maślany. Mąkę, 7 łyżek cukru piekarniczego, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski.
Żółtka ubić, a następnie 4 składniki w miseczce na gładką masę.
Dodać mieszankę żółtkową do suchych składników; ubić na gładką masę. Białka ubić w średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 7 łyżek cukru piekarskiego; ubijać, aż białka będą przypominały gęsty puch marshmallow. Białka złożyć na ciasto w 3 dodatkach. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
Piec, aż ciasta będą złote i tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 25 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach 15 minut. Obrócić na stojaki, odkleić pergamin i całkowicie ostudzić. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Owinąć i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Połącz 1/2 szklanki śmietany i szafranu w małym rondlu. Przynieś na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia; niech strome 20 minut. Chill until cold.
Beat pozostałe 2 szklanki śmietany, cukier puder, i woda różana w dużej misce, aż miękkie szczyty tworzą; szczep w szafran śmietany. Beat aż szczyty tworzą.
Umieść 1 warstwę ciasta, płaską stroną do góry, na talerzu.
Rozłóż 1 szklankę lukier nad. Wierzch drugą warstwą ciasta, płaską stroną w dół.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 6 godzin.
Udekoruj ciasto płatkami róży i pistacjami.