Perliczka pieczona z Peveradą

Perliczka pieczona z Peveradą
Pieczona perliczka z Peveradą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Za 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 38g tłuszczu i w sumie 504 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką sok z pomarańczy, oliwę z oliwek, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet z czerwonego wina, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 72%. Podobne przepisy to Perliczka pieczona w garnku z szałwią, selerem i krwawą pomarańczą, Perliczka tagine, oraz Perliczka pieczona w jednym garnku.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Opłucz kurę i osusz.
3
Usuń wątrobę i podroby i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
4
Umieść gałązkę tymianku i 1/2 cytryny w jamie ptaka, natrzyj ptaka 2 łyżkami oliwy z oliwek, dopraw do środka i na zewnątrz solą i pieprzem i umieść na ruszcie do pieczenia w brytfannie w piekarniku. Gotuj przez 50 minut lub do momentu, aż soki wypłyną z wyciętego nożem stawu udowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Aby przygotować sos, podgrzej 4 łyżki oliwy z oliwek na patelni o średnicy od 12 do 14 cali na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj cebulę, czosnek i kiełbasę i gotuj do miękkości, ale nie zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodaj 2 łyżki wody, jeśli zacznie się brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
8
Dodaj szałwię, podroby z Gwinei oraz wątróbkę i wątróbkę drobiową i kontynuuj gotowanie powoli przez 8 do 10 minut lub do momentu, gdy wszystko będzie miękkie i szare.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
WątrobaWątroba
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
9
Dodaj skórkę pomarańczową i sok, ocet, cukier, cynamon, płatki chili i czarny pieprz i gotuj jeszcze pięć minut, zacierając tłuczkiem do ziemniaków, aby uzyskać delikatną pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
10
Po ugotowaniu wyjmij perliczkę, odstaw na 5 minut, pokrój i przynieś do stołu.
11
Umieść peveradę w misce i podawaj z boku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn