Perliczka pieczona z Peveradą

Perliczka pieczona z Peveradą
Pieczona perliczka z Peveradą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Za 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 38g tłuszczu i w sumie 504 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką sok z pomarańczy, oliwę z oliwek, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet z czerwonego wina, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 72%. Podobne przepisy to Perliczka pieczona w garnku z szałwią, selerem i krwawą pomarańczą, Perliczka tagine, oraz Perliczka pieczona w jednym garnku.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Opłucz kurę i osusz.
3
Usuń wątrobę i podroby i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
4
Umieść gałązkę tymianku i 1/2 cytryny w jamie ptaka, natrzyj ptaka 2 łyżkami oliwy z oliwek, dopraw do środka i na zewnątrz solą i pieprzem i umieść na ruszcie do pieczenia w brytfannie w piekarniku. Gotuj przez 50 minut lub do momentu, aż soki wypłyną z wyciętego nożem stawu udowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Aby przygotować sos, podgrzej 4 łyżki oliwy z oliwek na patelni o średnicy od 12 do 14 cali na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodaj cebulę, czosnek i kiełbasę i gotuj do miękkości, ale nie zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodaj 2 łyżki wody, jeśli zacznie się brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Dodaj szałwię, podroby z Gwinei oraz wątróbkę i wątróbkę drobiową i kontynuuj gotowanie powoli przez 8 do 10 minut lub do momentu, gdy wszystko będzie miękkie i szare.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
WątrobaWątroba
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
9
Dodaj skórkę pomarańczową i sok, ocet, cukier, cynamon, płatki chili i czarny pieprz i gotuj jeszcze pięć minut, zacierając tłuczkiem do ziemniaków, aby uzyskać delikatną pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
10
Po ugotowaniu wyjmij perliczkę, odstaw na 5 minut, pokrój i przynieś do stołu.
11
Umieść peveradę w misce i podawaj z boku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn