Peppery kozi ser z sałatką SunBlush
Peppery kozi ser z SunBlush sałatka trwa wokół 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 212 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, liści sałatki dla niemowląt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to SunBlush spaghetti, Pieprzny Chleb Serowy, oraz Pieprzny Chleb Serowy.
Instrukcje
Rozłóż pieprz na talerzu.
Każdy ser pokroić na pół na środku i wcisnąć pokrojoną stronę do pieprzu, aby pokryć.
Rozgrzej patelnię na dużym ogniu i dodaj kozi ser, pieprz bok w dół. Patelnia na 2-3 min lub do złotego i chrupiącego. Obrócić i gotować przez kolejne minuty lub aż ser będzie miękki, ale nadal zachowuje swój kształt.
W międzyczasie wymieszaj pomidory, olej i ocet balsamiczny w małej misce i dopraw do smaku. Ułóż liście sałatki na talerze, top każdy z plasterkiem gorącego sera pieprzowego i łyżka sos pomidorowy na przed podaniem.