Peppermint Pinwheels

Peppermint Pinwheels
Peppermint Pinwheels może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu i w sumie 151 kalorii. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 17 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka proszku do pieczenia, ekstraktu z mięty pieprzowej, ekstraktu wanillanowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Peppermint Pinwheels, Peppermint Pinwheels, oraz Wiatraczki Z Mięty Pieprzowej Czekoladowej dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Przesiej mąkę, sól i proszek do pieczenia i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Masło śmietankowe i cukier razem w innej dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj jajko i ubijaj, aż się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Dodaj ekstrakt z wanilii i mięty pieprzowej. Stopniowo dodawaj suchą mieszankę, ubijając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
WaniliaWanilia
6
Wyjmij połowę mieszanki z miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj barwnik spożywczy, ubijając do całkowitego połączenia. W woskowanym papierze rozwałkuj ciasto na duży prostokąt o grubości około 1/4 cala. Powtórz ten krok z drugą połową bezbarwnego ciasta bez barwnika spożywczego. Wstaw do lodówki na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Oderwij 1 arkusz woskowanego lub pergaminowego papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
9
Posyp powierzchnię papieru cukrem pudrem, aby zapobiec przywieraniu. Bardzo ostrożnie wsuń czerwone ciasto na białe ciasto. Przytnij krawędzie, jeśli są nierówne, i łataj, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CiastoCiasto
10
Rozwałkuj ciasto w kłodę, tworząc efekt wirowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
11
Włóż ciasto z powrotem do lodówki i pozostaw do ostygnięcia na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
12
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Pokrój ciasto na plastry 1/2 cala i umieść na blasze wyłożonej pergaminem w odległości około 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
14
Umieść patyczek do lizaka około 1 cala przez płaską stronę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
15
Piec przez 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Wyjmij z piekarnika i ostudź na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
17
Widz, który może nie być profesjonalnym kucharzem, podał ten przepis. Szefowie kuchni Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
18
Wyposażenie specjalne: 24 patyczki do lizaków .
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn