Peppermint Parfaits
Peppermint Parfaits to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 25 minut. Jeśli masz zimną bitą polewę, galaretkę o smaku malinowym, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Peppermint Parfaits, Peppermint Parfaits, oraz Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś miętówki i 1 szklankę wody do zagotowania w rondlu; gotuj na wolnym ogniu 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia miętówek, stale mieszając.
Dodaj do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z pozostałą wodą.
Wyjąć 1 szklankę żelatyny; rezerwy, w temperaturze pokojowej, do późniejszego użycia.
Przechowywać w lodówce pozostałą żelatynę 45 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Ubij w 1/2 szklanki ostudzić ubijać do wymieszania.
Wlać do 4 szklanek deserowych. Przechowywać w lodówce 20 min. lub do momentu, aż mieszanina żelatyny zostanie ustalona, ale nie będzie sztywna.
Wlać żelatynę reserved na warstwy żelatyny w szklankach deserowych. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Przed podaniem wymieszać z pozostałym chłodnym batem.