Peppermint Brownie Tarts
Peppermint Brownie Tarts może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 37 centów za porcję. Mieszanka jaj, masło, półsłodkie kęsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tarty Cukierki Miętowe, Tarty Czekoladowo-Miętowe, oraz Brownie Tarts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mikrofalowe kwadraty czekolady w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce przy średniej (50% mocy) 1 1/2 minuty, mieszając w odstępach 30 sekund aż do stopienia. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Beat 1 szklanka masła i 2 szklanki cukru na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać roztopioną czekoladę, ubijając aż do wymieszania.
Dodaj mąkę, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać waniliowe i czekoladowe kęsy.
Rozprowadź ciasto równomiernie na 2 nasmarowane i posypane mąką 9-calowe patelnie z wyjmowanymi spodami.
Piec w 350 przez 20 minut lub do środka jest ustawiony. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Ubić 1/2 szklanki masła na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy; stopniowo dodawać cukier puder na przemian z mlekiem, ubijając na małej prędkości po każdym dodaniu. Wymieszać z olejkiem miętowym.
Mieszaninę masła podzielić między każdą tartę, rozprowadzając równomiernie na schłodzonych brownies w patelniach; przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do jędrności. Podziel polewę czekoladową równomiernie między każdą tartę, rozlewając na schłodzonej mieszaninie masła w patelniach.
Posypać zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej wokół zewnętrznej krawędzi każdej tarty.