Peppered Flank Steak
Peppered Flank Steak to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peppered Flank Steak, Peppered Flank Steak, oraz Peppered Flank stek i Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim fat from steak. Stek natrzeć pieprzem, czosnkiem i solą.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj stek; gotować 6 minut z każdej strony lub aż stek jest pożądany stopień doneness, fastrygowanie octem.
Stek pokroić na cienkie plasterki.
Skropić sokiem z cytryny na steku.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.