Pepper Jack makaron z serem
Pepper Jack makaron z serem wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz serek, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Domowe Taquitos z kurczaka w zamrażarce z serem śmietankowym, kolendrą i pieprzem-Jack Cheese, Pepper Jack Mac and Cheese, oraz Kanapka z grillowanym serem Mary z pikantnym kurczakiem Buffalo, Pepper Jack i niebieskim serem.
Instrukcje
Przygotować makaron cellentani zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem roztopić 2 łyżki. masło w holenderskim piecu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj mąkę; gotuj, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo ubijaj mleko i odparuj mleko, aż będzie gładkie; gotuj, stale ubijając, 8 do 10 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Ubić sery, sól i, w razie potrzeby, 1/8 łyżeczki. pieprz czerwony zmielony, aż będzie gładki.
Zdjąć z ognia i wymieszać z szynką i makaronem.
Wlać mieszaninę makaronu do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania. Wymieszać razem pokruszone płatki, zielone chiles, 1 łyżka. roztopione masło i, w razie potrzeby, Pozostałe 1/8 łyżeczki. zmielony czerwony pieprz; posypać mieszaniną makaronu.
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego i bąbelkowego.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Uwaga: testowaliśmy z makaronem Barilla Cellentani.