Pepper Coulis
Pepper Coulis może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje 41 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu cayenne, oliwa z oliwek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Smażone na patelni ravioli Hummus z Coulis z czerwonej papryki, Pieczony Strudel Warzywny Z Coulis Z Czerwonej Papryki, oraz Papryka-Crusted Przegrzebki Z Pieczoną Czerwoną Papryką Coulis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłucz 1 czerwoną lub żółtą paprykę (około 10 oz.); pat dry. Ustaw pieprz w 9-calowy ciasto lub ciasto patelni i broil 3 do 4 cali od ciepła, obracając w razie potrzeby, aż zwęglone ze wszystkich stron, o 15 minut w sumie.
Ochłoń. Za pomocą małego, ostrego noża usuń i wyrzuć skórę, łodygę i nasiona. Grubo posiekać pieprz i umieścić w blenderze lub robocie kuchennym.
Dodać 1 łyżkę wody i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek; wirować, aż będzie gładka.
Dodaj sól i cayenne do smaku. Jeśli coulis jest grubszy niż pożądany, cienki z 1 do 2 łyżek więcej wody.