Pennsylvania Dutch Corn Pie
Pennsylvania Dutch Corn Pie jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 120 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kukurydzy kernel, kukurydza, jajka ugotowane na twardo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fasola holenderska dla mamy Pennsylvania, Pennsylvania Dutch Coleslaw, oraz Pennsylvania Ogórki Holenderskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W rondlu na średnim ogniu wymieszaj ziemniaki, kukurydzę z całego jądra, kremowaną kukurydzę, jajka ugotowane na twardo, sól, pieprz i mleko. Dusić około 15 minut.
Naciśnij jeden ze skorupy pie w dół iw górę boki 9 calowy talerz pie. Lubię używać przezroczystego szkła, więc mogę sprawdzić dolną skorupę pod kątem doneness.
Wlać gorące nadzienie do skorupy. Kropka z kawałkami masła. Przykryć wierzchnią skorupą, a krawędzie flet do uszczelnienia.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby odpuścić parę.
Umieść na arkuszu ciastek, który został wyłożony folią aluminiową dla łatwego czyszczenia.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zmniejszyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec przez dodatkowe 10 minut, lub aż skorupa jest rumiane.