Penne z łososiem, rukolą i szczypiorkiem
Penne z łososiem, rukolą i szczypiorkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 32G białka, oraz 21 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, orzeszki piniowe, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Penne ze śmietaną, wędzonym łososiem i szczypiorkiem, Czosnek i szczypiorek kozi ser i Pesto ciasto francuskie tarta z rukolą, arbuzem i truskawkowo-balsamiczną mżawką, oraz Zupa z łososia ze szczypiorkiem.
Instrukcje
Napełnij rondel wystarczającą ilością wody, aby przykryć łososia.
Dodać liść laurowy i gotować na wolnym ogniu, aż tylko gotowane przez, 8 do 10 protokół; usunąć i płatki. Tymczasem gotuj penne zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Na dużej patelni, grzać orzeszki piniowe na małym ogniu, aż złoty, 3 protokół; wyjąć z patelni. Na tej samej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodaj penne, łosoś, sok z cytryny, i sól koszerna i gotować do ogrzania przez, 2 protokół. Wymieszać z rukolą i świeżym szczypiorkiem.