Penne Z Sosem Wódki
Penne z sosem wódki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 638 kalorii, 19g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka garści liści bazylii, pomidorów w puszkach, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne Z Sosem Wódki, Penne Z Sosem Wódki, oraz Penne z sosem wódki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj penne i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie odsączyć makaron. Opróżnij pomidory do miski i zmiażdż rękami.
Tymczasem, roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmięknie, o 3 protokół.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować, mieszając, 30 sekund.
Zdjąć z ognia i wymieszać z wódką, pomidorami i solą do smaku. Powrót patelni na średnim ogniu i dusić, często mieszając, aż alkohol gotuje off, o 7 protokół. Wymieszać z grubą śmietaną i gotować, aż sos lekko zgęstnieje, o 3 protokół. Wymieszać z parmezanem i bazylią.
Dodaj makaron do sosu i wrzucić do połączenia, dodając część zarezerwowanej wody do gotowania poluzować, w razie potrzeby. Doprawić solą.
Podawać z większą ilością parmezanu i bazylii.