Penne Z Ricottą, Rukolą I Bazylią

Penne Z Ricottą, Rukolą I Bazylią
Penne z ricottą, rukolą i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 641 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, makaron penne, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pesto Rukolowo-bazyliowe z orzeszkami pinii, parmezanem i ricottą, Czosnek bazylia krewetki z Penne w pikantnej bazylii Marinara, oraz Penne z wołowiną i rukolą.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Gotować makaron w wodzie, aż al dente, o 11 protokół. Rezerwa około 1/3 szklanki wody do gotowania i odsączyć makaron.Tymczasem, w dużej misce, wymieszać ricotta, Parmigiano, 1 Tbs. oleju, Skórki, 1 / 2tsp. sól i 3/4 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Podgrzać Pozostałe 1 Tbs. olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać rukolę i bazylii i 1/2tsp. sól i gotować, podrzucając szczypcami, aż tylko zwiędnie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Przenieść mieszaninę rukoli do miski z ricottą i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać gorący makaron do mieszaniny ricotta i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Dodaj zarezerwowany płyn do gotowania w razie potrzeby, aby zwilżyć makaron. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Podawać, podając więcej Parmigiano przy stole. Propozycje serwowania rozpocznij posiłek od aBasic Bruschetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1
Kalorie
1
430, tłuszcz
2
13, Kalorie Tłuszczowe
1
120, Tłuszcze Nasycone
2
5, białko
3
18, Tłuszcz Jednonienasycony
4
5, węglowodany
5
500, Cholesterol
6
25, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
59, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn