Penne z krewetkami i squashem
Penne z krewetkami i squashem to pescatarian przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka ząbków czosnku, krewetki, squash, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni}, Penne z kabaczkiem i kurczakiem, oraz Penne z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj squasha i cukinię, i smażyć 10 protokół.
Dodaj krewetki; smażyć 3 minuty.
Dodaj sok i następne 5 składniki (sok przez czosnek); gotować 2 minut lub aż krewetki są zrobione.
Połączenie mieszanki krewetek, makaron, szczypiorek, i ser w dużej misce; wrzucić delikatnie.