Penne z krewetkami i squashem to pescatarian przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka ząbków czosnku, krewetki, squash, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni}, Penne z kabaczkiem i kurczakiem, oraz Penne z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj squasha i cukinię, i smażyć 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Nóż Do Obierania
3
Dodaj krewetki; smażyć 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
4
Dodaj sok i następne 5 składniki (sok przez czosnek); gotować 2 minut lub aż krewetki są zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Krewetki
Sok
5
Połączenie mieszanki krewetek, makaron, szczypiorek, i ser w dużej misce; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Szczypiorek
Krewetki
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego