Penne z kiełbasą, czosnkiem i brokułami Rabe
Penne z kiełbasą, czosnkiem i brokułami Rabe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 363 kalorie, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brokułów rabe, ząbki czosnku, kiełbasa z indyka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Penne z kiełbasą i brokułami Rabe, Kiełbasa z kurczakiem i brokułami Rabe Penne, oraz Makaron Penne Pełnoziarnisty Z Brokułami Rabe I Kiełbasą.
Instrukcje
Brokuły gotować rabe we wrzącej wodzie 2 protokół.
Wyjąć łyżką szczelinową i zanurzyć w lodowatej wodzie; dobrze spuścić. Grubo posiekać. Powrót wody do wrzenia.
Dodaj makaron; gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Dodaj kiełbasę na patelni; gotować 4 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać brokuły rabe; gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z makaronem, płynem do gotowania, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
![Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva]()
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Jasny rubinowy czerwony kolor. Na nosie nuty jeżyn, skóry, wiśni i czerwonej porzeczki z odrobiną lukrecji, grafitu i tytoniu. Słodkie i trwałe taniny.